Wystawcy 2016

JOBBING podzieliliśmy na specjalne tematyczne Strefy. Poznaj wszystkie Strefy oraz Firmy, organizacje i doradców, którzy je tworzą!

Udział w niektórych wymaga wcześniejszego zapisu

iko-strefy-praca-praktyki-staze

iko-strefy-karierdate

iko-strefy-doradztwo-rek
iko-strefy-wizerunek
iko-strefy-warsztaty

STREFA >PRACA >PRAKTYKI >STAŻE

To Strefa tradycyjnych stoisk, w której czekają na Ciebie pracodawcy, przedstawiciele firm, instytucji i organizacji. Znajdziesz tu propozycje pracy, praktyk oraz staży, wolontariatu, a także zagranicznych stypendiów.

Kliknij w zieloną ikonkę, aby poznać listę Wystawców tej Strefy.

Strefa otwarta

STREFA > CAREERDATE

Dasz się zaprosić na kawę? Kawę, które może zmienić Twoje życie zawodowe? CAREERDATE to półgodzinne spotkania rekrutacyjne w małych grupach kandydatów przebiegające w nieformalnej, bezstresowej atmosferze. To rozmowy przy kawie, podczas których dowiesz się, jak skutecznie przygotować się do rekrutacji, poznasz oferty i możliwe ścieżki rozwoju w danej organizacji, uzyskasz feedback dotyczący swojej kandydatury. CAREERDATE to unikatowa okazja do networkingu, czas na Twoje pytania oraz bliższe poznanie oczekiwań pracodawcy, któremu przed spotkaniem wręczymy przesłane przez Ciebie CV.

STREFA objęta zapisami. Zapisz się na >CAREERDATE

STREFA >WARSZTATY

Wiemy, że lubisz, aktywne formy zdobywania wiedzy, dlatego przygotowaliśmy warsztaty, prezentacje i gry strategiczne z udziałem specjalistów, którzy wiedzą chętnie się dzielą :)
W tej edycji JOBBING zapraszamy do zarządzania fabryką z zastosowaniem lean management, udziału w assessment centre i warsztatach poświęconych współpracy i komunikacji w środowisku pracy (bezcenne!).

Nie przegap także prezentacji o stypendiach w PRISMA Cluster of Excellence oraz wskazówek twórców Startup Academy co do testowania pomysłu na biznes i pozyskania środków na jego rozwój.

STREFA objęta zapisami. Zapisz się na >WARSZTATY I PREZENTACJE

STREFA >DORADZTWO I REKRUTACJA

To strefa indywidualnych, półgodzinnych konsultacji z doradcami zawodowymi, osobami na co dzień zajmującymi się rekrutacją oraz coachami kariery. Strefę tworzą głównie specjaliści z Akademickich Biur Karier, ale wspierają nas tu także organizacje pozarządowe i przedstawiciele pracodawców.
Tu skonsultujesz swoje CV lub list motywacyjny, przygotujesz się do rozmowy kwalifikacyjnej czy negocjacji wynagrodzenia. Doradcy pomogą Ci określić Twój potencjał zawodowy i mocne strony.
To także miejsce, w którym doradcy ZUS, chętnie wyjaśnią zawiłości związane z zakładaniem własnej działalności gospodarczej.

STREFA objęta zapisami. Zapisz się na >DORADZTWO I REKRUTACJĘ

STREFA >WIZERUNEK

Odwiedź Strefę wizerunku jeśli potrzebujesz porady wizażysty, specjalisty od personal brandingu, chcesz profesjonalnie wykreować swój wizerunek na rynku pracy. Wpadnij tu także jeśli nie masz jeszcze profesjonalnego zdjęcia do CV lub zdjęcia profilowego. Gospodarzem Strefy jest Gumtree.

Strefa otwarta

----------------

Sporo tego! Jeśli odwiedzisz już wszystkie strefy, odpocznij chwilę w STREFIE CHILLOUT i skorzystaj z degustacji pysznej kawy przygotowanej przez Starbucks.